Search

ICT SolutionsSimpelCloud

De SimpelCloud oplossing van Shartech bestaat uit Microsoft Office 365 die een heel nieuwe werkwijze mogelijk maakt. Office 365 biedt vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig te beheren IT-services.


Business Intelligence

Business Intelligence is een verzameling van strategische bedrijfsinformatie die vergaard is met behulp van rapportagetools en datamining. Met Business Intelligence-software die Shartech aanbiedt vertaalt u data naar informatie zodat u trends kunt signaleren, gegevens kunt classificeren etc...


IT Infrastructure & Security

Betrouwbare applicatie operatie is niet mogelijk zonder een degelijke en betrouwbare IT-infrastructuur. Shartech levert een volledig spectrum van IT-oplossingen; van mainframes tot open source. Ook biedt Shartech IT-beveiligingsoplossingen die organisaties kunnen helpen met het essentiële activa te beschermen, te voldoen aan compliancy-vereisten en het beschermen van hun winstgevendheid en voortbestaan.


Business & IT Alignment

Business & IT alignment (BIA) betekent dat de informatievoorziening (dus IT) wordt afgestemd op wat de business kan en wil. Het doel van BIA is dat verschillende IT-oplossingen die u in uw bedrijf implementeert een Return on Investment (ROI) leveren die waarde creeeren voor uw bedrijf. Shartech helpt bedrijven om het BIA process te implementeren en te monitoren.


E-marketing

De E-marketing business unit van Shartech is gespecialiseerd in het adviseren en implementeren van organisaties in het opzetten en onderhouden van een goede web-presence.